OFILAB LA TEVA ASSESSORIA LABORAL DE CONFIANÇA

SERVEIS DE OFILAB

Gairebé 20 anys d’experiència, en Ofilab hem ajudat a desenes d’empreses en assumptes laborals, tant a nivell de consultoria com d’assessoria. Treballem amb:

EMPRESES

AUTÒNOMS

PARTICULARS

Foto portada de Ofilab asesoría laboral

OFILAB

Ofilab Asesoría és una empresa constituïda en el 2006 amb la finalitat d’oferir un assessorament laboral i social integral, disposant d’un equip humà de professionals especialitzats en la matèria, a fi que les gestions i encàrrecs sol·licitats siguin tramitats de manera ràpida i eficaç.

La nostra diferenciació és la proximitat al client, prestant un servei altament personalitzat.

Comptem amb un grup de col·laboradors en diferents disciplines que fan possible l’assessorament integral en totes les matèries.

Comprenem el teu negoci

El nostre equip

El nostre equip d’assessors especialitzats en l’assessorament laboral, està format per professionals amb una àmplia experiència professional, compromesos amb la teva empresa i en formació contínua per a poder oferir-te un servei exclusiu orientat a les circumstàncies de la teva societat.

Revisaran l’estructura del teu negoci per a trobar tots els punts possibles de millora, optimitzant els recursos dels quals disposes.

En OFILAB coneixem bé els problemes als quals s’enfronten les pimes en el seu dia a dia i volem ajudar-te a anticipar-te a aquests, gràcies a un assessorament proactiu per part dels nostres especialistes laborals.

Amb l’ajuda dels nostres col·laboradors, aconseguim establir estratègies comptables i fiscals per a ajudar-te a controlar la teva càrrega fiscal i laboral facilitant-te la presa de les decisions que resultin més avantatjoses per als teus objectius empresarials.

Totes les empreses que han contractat els nostres serveis tenen la tranquil·litat de comptar amb un assessor especialitzat que està a la seva disposició per a resoldre els dubtes i consultes que sorgeixen en el dia a dia, superant els reptes del mercat empresarial i els canvis legals que van esdevenint.

La satisfacció dels nostres clients és la nostra millor garantia.